L’HIVERN A LA VALL DE BOÍ

Quan un mantell de neu cobreix i tenyeix de blanc la vall

Quan l’hivern fa la seva presència a la Vall de Boí i tot es cobreix amb mantell de neu, és el moment idoni per gaudir de la vall d’una altra manera.

Els camins es tornen més difícils de caminar només amb les botes de muntanya i necessitem d’altres eines que ens permetin fer camí i gaudir del meravellós paisatge que ofereix la Vall de Boí.

Les raquetes de neu poden ser una de les opcions per tal de fer-nos camí i no enfonsar-nos. Així mateix, les empreses de turisme actiu, ens ajudaran per una banda, a saber com hem de caminar amb raquetes, i per l’altra, a descobrir indrets desconeguts que segurament ens sorprendran especialment en aquesta època de l’any. Camins com els del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici o els de la seva perifèria, ens faran fruir d’aquesta activitat que podem realitzar sols, en parella, en família o amb un grup d’amics.

Per aquells que preferiu practicar l’esquí, l’estació d’esquí de Boí Taüll, la més alta de Catalunya amb una cota màxima de 2.751 m, posa a la vostra disposició unes magnífiques instal·lacions, serveis i unes pistes que posseeixen una qualitat de neu excel·lent per estar orientada a nord. A més, és una estació molt familiar on fins i tot els més petits tenen un espai on jugar i iniciar-se en l’esquí.
Si voleu introduir-vos o perfeccionar el vostre nivell en aquest esport, no dubteu a contactar amb les escoles d’esquí i empreses que imparteixen l’activitat, amb un ampli ventall i disponibilitats per a tots els nivells.

Després d’un dia intens, arriba l’hora de recuperar les forces. Així doncs, la millor opció és fer-ho amb un bon àpat i descansar en un dels allotjaments que trobareu a la vall on desconnectar en un ambient proper que us farà sentir com si estiguéssiu a casa vostra.

La cuina de la Vall de Boí és una cuina tradicional de muntanya basada en els recursos naturals i seguint les antigues tradicions que fa servir un producte de proximitat per garantir la màxima qualitat en els seus plats. A més, ofereix una oferta variada i adaptada tant pels que busquen la tradició de la cuina de muntanya com pels que busquen una cuina més diferenciada.

La Vedella Ecològica de la Vall de Boí i el corder, criats a la zona, són els plats més valorats pel seu sabor i excel·lent qualitat.

Pel que fa als allotjaments, petits i molt familiars, la vall disposa d’un gran ventall d’opcions, adaptades a cada tipologia tant si viatgen sols, amb parella o amb família. Així doncs, ofereix des d’allotjaments de turisme rural, hotels, apartaments, cases de pagès o agroturisme, càmpings fins a habitatges d’ús turístic. Tot disposat perquè trobeu la millor opció al que esteu buscant i us garanteixi una molt bona estada.

A la muntanya ves-hi de forma segura!
A la Vall de Boí, trobareu empreses de turisme actiu i de guiatge, que us faran gaudir de la vall i de l’activitat. A més de tota la informació de restaurants i allotjaments, la trobaràs al nostre web
www.vallboi.cat

Més informació:
Patronat de Turisme de la Vall de Boí
Tel 973 694000

Comparteix aquest article