EL CARNAVAL D’OLOT MÉS DE 30 ANYS DE GRESCA VOLCÀNICA

La celebració tindrà lloc els els dies 28 i 29 de febrer i 1 de març

El moment més esperat, la Gran Rua

Amb data fixada per al 29 de febrer, la Gran Rua del Carnaval d’aquest any promet tornar a deixar bocabadat a tot el públic.

Es preveu que siguin una trentena les colles participants en aquesta 31a edició.
Com en les darreres edicions, els prop de 2.000 participants de les diferents colles emprendran la marxa des dels terrenys de l’antiga estació, passant per l’Avinguda Santa Coloma, enfilaran el Passeig de Barcelona fins al sector de l’Ideal, punt on el jurat valorarà cadascuna de les propostes segons els criteris establerts. Es puntuaran aspectes com l’originalitat, l’escenografia, la coreografia o la disfressa, a banda de la carrossa, segons la categoria en la qual es presenta cada colla.

Una rua matinera

Una de les novetats més destacades és una rua que el Rei i la Reina del Carnaval emprendran a peu des de la Plaça del Carme, passant per Sant Esteve i acabant al Carrer Sant Rafel, acompanyats dels Tric Trac Tabalers. La proposta ha nascut per dotar de vitalitat el comerç de la ciutat, a petició dels propis comerciants, que veien com el centre quedava apagat en dies assenyalats com el Carnaval, ja que la Rua no passa pel centre de la capital. La rua del Rei i la Reina començarà a les 11 del matí, abans quela penya els Titots emprenguin també la seva pròpia rua pels centres geriàtrics de la ciutat, fent partíceps als més grans d’un dia tant especial.

Durant els tres dies hi haurà activitats que ambientaran la ciutat destacant “l’Eespectacle Reial” que tindrà lloc al Teatre Principal el divendres 28 de febrer.

CIT OLOT

Passeig de l’Escultor Miquel Blay, 58
17800 Olot, Girona
Telèfon: 972 27 02 42
cit@citolot.cat
www.citolot.cat

Comparteix aquest article