Per tercer hivern consecutiu, vagons de tren retolats amb imatges turístiques del Pallars Jussà estan circulant per dues línies de FGC de l’entorn de Barcelona.

Ho faran durant tot l’hivern amb l’objectiu de promocionar l’oferta turística pallaresa entre els passatgers del tren. La campanya, impulsada pel Consell Comarcal del Pallars Jussà gràcies a la col·laboració de Ferrocarrils de la Generalitat, dona a conèixer al públic de proximitat l’oferta de turisme i oci del Pallars.

La promoció de l’oferta turística pallaresa s’ha realitzat en coordinació amb l’Associació de Professionals de l’Àmbit Turístic (APAT) que agrupa un centenar d’empreses turístiques, exposant als vagons el missatge de la iniciativa “Vine al Pallars, viu el Jussà”.

Les imatges donen a conèixer les oportunitats que ofereix la comarca durant els mesos d’hivern, com per exemple fer raquetes de neu pels paisatges nevats de la Vall Fosca i la Vall de Manyanet, o vols en globus per admirar els paisatges del Geoparc Orígens.