BASES V Concurs de fotografia ESTEVE SAIS

El Grup de Recerca de Cerdanya i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llívia convoquen el V Concurs de Fotografies de Flora Cerdana “Esteve Sais–Vila de Llívia”, dedicat a les flors naturals de Cerdanya.

Bases:

-Podrà participar qualsevol persona major d’edat.
-El tema de les fotografies serà: flors naturals de Cerdanya. No s’acceptaran varietats cultivades o de jardí.
-Es valorarà tant la qualitat de la fotografia com la bellesa i la raresa de la flor.
-Les fotografies hauran d’haver estat realitzades a la Cerdanya, al Capcir o al Baridà.
-Les obres necessàriament seran inèdites i no poden haver estat mai premiades en altres concursos.
-Es podrà presentar un màxim de 3 fotografies, de les quals n’ha de ser l’autor.
-La fotografia haurà de presentar-se en format jpg, amb un mínim de 2000 píxels el costat curt.
-Juntament amb la fotografia, s’adjuntarà un fitxer de text on figurarà el pseudònim, el títol de la fotografia i l’espècie de la flor i el lloc on s’ha pres la fotografia. En un sobre a part, tancat i amb el pseudònim, hi figuraran les dades de l’autor, telèfon de contacte, adreça i correu electrònic.
-Les trameses dels sobres s’hauran de fer al Museu Municipal de Llívia abans de l’11 d’agost del 2020, al juliol de 9 h a 18 h i a l’agost de 10 h a 19 h. També es podran trametre per correu postal a la següent adreça: Museu Municipal de Llívia; c/ Forns, 10; 17527 – Llívia; Girona, a l’atenció. Les fotografies s’hauran de trametre al correu electrònic grup@recercacerdanya.org, juntament amb l’arxiu de text explicitat anteriorment, amb les dades de les fotografies, també abans de l’11 d’agost de 2020.
-El jurat estarà format per un nombre senar de persones qualificades vinculades al món de la botànica i de la fotografia, que decidiran per majoria dels vots emesos.
-El veredicte del jurat es farà públic en el decurs de l’acte de lliurament de premis del 38è Concurs de Rams de Flors de Muntanya, a la Sala Teatre del Poliesportiu de Llívia, dissabte 15 d’agost de 2020, a les 17.00 h.